En maritim aften med forfatter Hans Hedegaard Andersen.

Om forfatteren og forfatterskabet. Der bliver læst op fra Manden i månen og Fem dage for ROSE. Varighed Ca 2 x 35-45 min.

 

 

 

 

 

 

Ved samlet bestilling af forfatterens bøger,  kan der opnåes betydelig rabat.

Litteratur og billedkunst.

Arrangementet bliver delt på Forfatter Hans Andersen og kunstmaler Anette Andersen. Der bliver blandt andet talt om værkernes tilblivelse og tankerne bag. Litteratur kombineret med billedkunst henvender sig til en bred skare og er særdeles velegnet til firmarelateret arrangementer. Varighed ca 2x 35-45 min.

Om at skrive ved forfatter Hans Hedegaard Andersen.

Her er tale om en modulopbygget foredrag som kan vare fra en time til en hel dag. Tilbudet henvender sig hovedsagelig til dem som interesserer sig for at skrive. Halvanden time egner sig glimrende til information. Ved længerevarende arrangementer er deltagerantal begrænset til 10, da vi skal tale om den enkeltes tilgang til skriveriet. og evt. også tid til at se på korte tekststykker som deltagerne har skrevet. Vi taler blandt andet om skriveprocessen, økonomi, kontakten til forlag, og fordele og ulemper ved selvudgivelse. Varighed ca. 1,5 time, 2,5 eller 3-4 timer.  

Kontakt

10 + 12 =